Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml (Moist)

Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml (Moist)

1,099.00 ден

Out of stock

Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml (Moist)

Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion е култен фаворит во светот  поради уште подобри причини –  обновен во 2020 година со 4 типа HA, вклучувајќи ја и првата фементирана хијалуронска киселина  во светот за подобра хидратација на кожата

Сега со 4 типа на хијалуронски киселини Nano Hyualuronic Acid, Super Hyaluronic Acid, HA и првата ферментирана HA во светот, делува веднаш и длабински ја хидрира и навлажнува вашата кожа. Нано хијалуронската киселина содржи помала молекула која продира подлабоко во вашата кожа и обезбедува влажност длабоко во внатрешните слоеви на кожата.

Super Hyaluronic Acid има двојно поголем капацитет за задржување на влажноста од обичната хијалуронска киселина. Заклучува и задржува голем волумен на влажност во внатрешноста на кожата за супер хидратација.

Хијалуронска киселина (ХА) формира бариера за задржување на влажност на површината на вашата кожа за да се спречи губење на вода и влажност од кожата.

Првата ферментирана хијалуронска киселина во светот која е ферментирана од бактерии на млечна киселина што се користат за производство на саке, што резултира со хијалуронска киселина со многу висока способност за задржување вода .

Благо киселата pH формула и лесната конзистентност веднаш ја заштитуваат бариерата на кожата по чистењето, подготвувајќи ја кожата за максимална апсорпција на производите за нега на кожата кои следат.

Лосионот исто така може да се користи самостојно во потоплите месеци за да ја хидрира и навлажнува кожата.

 

Начин на користење: На чиста кожа, нанесете соодветна количина од тонерот. Нежно тапкајте го на кожата за побрза и поефикасна апсорбција во кожата.

 

Состав: Water, BG, pentylene glycol, Na hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, Na acetyl hyaluronate, lactic acid bacterium / hyaluronic acid fermented solution, DPG, PPG-10 methyl glucose, diglycerin, hydroxyethyl cellulose, EDTA-2Na, succinic acid 2Na, succinic acid, phenoxyethanol