БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 800 МКД

Рекламации и замена на производи

Откако доставувачот ќе ви ја достави пратката, во негово присуство веднаш проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања или производот не е во согласност со вашата нарачка веднаш контактирајте не на телефонскиот број 077771920 или на email со свои податоци (име, презиме и телефон) на prodazba@skinaholics.mk каде треба да ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на производот, а ние ќе Ве контактираме во најбрз можен рок.

Доколку пратката не е отворена во присуство на доставувачот кој ќе го потврди оштетувањето/производ кој не е во согласност со Вашата нарачка, истата нема да може да се замени и/или да се вратат парични средства.

Замената на производот може да ја направите во договор со нашите оператори. Производот кој се менува ни го испраќате преку брза пошта на свој трошок. По приемот на производот проверуваме дали производот е оштетен,отпакуван и користен, а потоа ви испраќаме соодветна замена. Доколку истиот е користен, отпакуван и оштетен, замената нема да може да се процесира.

Трошоците за достава не можат да бидат рефундирани.

  1. Поврат на производи

Производите се заменуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на потрошувачите.

Во случај да барате враќање на паричните средства, тоа можете да го остварите само доколку производот го вратите неупотребуван, неотворен и неоштетен и во оригиналното пакување, со приложена потврда за успешна нарачка во форма на email кој е добиен од наша страна во рок од 7 дена од приемот на производот. Парите ќе Ви бидат вратени на истата банкарска сметка која сте ја користеле при плаќање на производот.

Сите трошоци поврзани со поврат на производ одат на терет на купувачот, односно се задржува износот за поштарината за првото враќање, износот за повторното враќање како и износот кои банката со која соработуваме го наплаќа на skinaholics.mk согласно важечкиот ценовник. Доколку вредноста на вратениот производ е поголема од овие трошоци, разликата оди на терет на купувачот.

Трошоците за достава не можат да бидат рефундирани.

0