БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 800 МКД

Доставување на нарачки

Пратките се доставува на адресата оставена за испорака при креирање на нарачката во период од 08:00 до 16:00 часот во рок од 1-2 работни дена, но во исклучителни ситуации рокот на испорака може да се пролонгира. Ве молиме во тој период да обезбедите лице на адресата оставена за достава при креирање на нарачката за да може пратката успешно да се достави. Пред да се изврши доставата,  курирот ќе Ве контактира на телефонскиот број кој сте го оставиле при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава. Доколку курирот не ве најде на дадената адреса, должен е да да Ве побара уште еднаш пред пратката да биде вратена кај нас.

Испораката на пратки ја вршиме преку ELS во период од 1-3 работни денови, но во исклучителни ситуации рокот на испорака може да се пролонгира. Доставата е бесплатна за сите нарачки над 800 мкд, под таа сума доставата чини 90 мкд за Скопје и околината и 90 мкд за останатите градови во Северна Македонија (плаќањето се врши директно кај ELS за време на достава).

0