БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 800 МКД

Контакт

Контакт Форма

Телефон за контакт:

077 771 920

Работно време на деловни простории:

09:30 – 18:00 часот

Адреса и седиште на компанија:

Компанија: Скин Гламур Дооел Скопје

Седиште: ТЦ Бисер А-2, Бул. Јане Сандански бр.82 Лок 33А, Скопје, Северна Македонија

Емаил:

skinglamourmk@gmail.com

ЕДБ- 4032020545341

Испораката на пратки ја вршиме преку ELS во период од 1-3 работни денови, но во исклучителни ситуации рокот на испорака може да се пролонгира. Доставата е бесплатна за сите нарачки над 800 мкд, под таа сума доставата чини 90 мкд за Скопје и околината и 90 мкд за останатите градови во Северна Македонија (плаќањето се врши директно кај ELS за време на достава).

0