PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

999.00 ден 799.00 ден

Продуктот го има на залиха!

Зошто треба да користам чистач со ниска ПХ вредност?
Здравата површина на кожата се состои од кожните потни жлезди и лојни жлезди кои формираат тенок слој од ПХ 4.5 до 6.5. Производите со ниска киселост (ПХ вредност) ја заштитуваат вашата кожа со одржување на ПХ вредноста на кожата.

Опис

За мене Прв чекор со кој го започнувате и завршувате вашиот ден. Овој чистач има ПХ вредност од 5.5, и со тоа ја одржува вашата кожа влажна и хидрирана по чистењето.Овој чистач може да го користите наутро и навечер и е соодветен за користење на сите типови на кожа. Богатата, хранлива и микро пенеста структура на чистачот ја отстранува нечистотијата и трагите наталожени внатре во порите и ја зајакнува кожната бариера со екстрактот од Азиска Центела и ја одржува вашата кожа здрава. Зошто мене? Без присуство на хемиски сурфактанти Без присуство на хемиски сурфактанти како што се СЛС, СЛЕС, туку само природни сурфактанти кои се добиваат од кокос кои ја одржуваат вашата кожа здрава. Чистач со подобрена формула и моќ на чистење со хранлива и кремаста пенеста структура. Хранлива и кремаста пенеста структура дизајнирана со цел успешно да ја отстрани шминката и трагите кои останале внатре во порите на кожата. Минимални, но основни состојки за да ја смирите вашата кожа. Содржи 20 основни состојки кои се соодветни за користење на сите типови на кожа, па дури и на сензитивната кожа.  Основни состојки кои произлегуваат од природата за целосен ефект на хидрирана кожа. Комбинација од екстракти од Зелен чај и Азиска центела за смирување и балансирање на вашата кожа. Клучно!
  • Овој чистач не содржи хемиски сурфактанти како што се СЛС, СЛЕС, туку само природни сурфактанти кои се добиваат од кокос за хранење на кожата.
  • Овој чистач ефективно ја отстранува шминката и трагите наталожени внатре во порите со својата хранлива и кремаста пенеста структура.
  • Овој чистач содржи 20 основни состојки кои се неопходни за сите типови на кожа вклучувајќи ја и сензитивната кожа.
  • Oвој чистач помага во смирување на кожата и зајакнување на кожната бариера со екстрактите од Азиска Центела и Зелен чај.
  ph Тест тест за густина на пена тест за моќ на чистење