PURITO All Care Recovery Cica-Aid (51 лепенка)

PURITO All Care Recovery Cica-Aid (51 лепенка)

564.00 ден 507.00 ден

Продуктот го има на залиха!

All Care Recovery Cica-Aid се лепенки кои ги извлекуваат акните на површина, ја заштитуваат раната од акна или проблематично подрачје од влошување и ја одржуваат влажноста на кожата за да спречи понатамошно воспалување.

Клучни карактеристики:

  • Eфикасно ги извлекува нечистотиите и создава влажна средина, што го прави побрз процесот на заздравување на акните
  • Заштита на проблематичните области
  • Лепенките делуваат како заштитна бариера против бактериите, спречувајќи секундарна инфекција.
  • Интензивно заздравување на акните преку ноќ
  • Силно се прилепуваат на кожата и прават магија со вадење нечистотии на површина и намалување на црвенилото.

Како се корити овој производ?

  • По чистење на лицето, извадете лепенка со соодветна големина и покријте ја акната. Променете ја лепенката кога ќе стане бела.

Состав:

Hydrocolloid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid