Essence Toner 100ml + Nutrition Cream 9ml+ Low pH Pore Deep Ceansing Foam 40ml + тестер

Essence Toner 100ml + Nutrition Cream 9ml+ Low pH Pore Deep Ceansing Foam 40ml + тестер

749.00 ден 599.00 ден

Продуктот го има на залиха!

  • Pyunkang Yul Essence Toner 100ml

Pyunkang Yul Essence Toner е совршен производ за ребаланс на вашата кожа по чистење на лицето. Содржи 91% Milk Vetch Root Extract, состојка која ја подмладува и и дава сјај на кожата.И покрај тоа што е високо концентриран, овој тонер брзо се апсорбира, оставајќи ја кожата хидрирана и мека.

  • Pyunkang Yul Nutrition Cream 9ml

Pyunkang Yul Nutrition Cream обезбедува интензивна хидратација за сите видови на кожа, особено за сите со грубата и безживотна кожа. Кремот ја враќа еластичноста на кожата и пружа длабинска хидратација, ја зајакнува бариерата и го враќа младешкиот сјај на кожата.

  • Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam 40ml

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam  чисти нежно, но длабински за да ги отстрани нечистотиите и шминката. Користејќи природни сурфактанти кои не предизвикуваат иритација или не ја нарушуваат природната пх вредност, овој чистач ја одржува кожата здрава и мека, благодарение на тоа што се прилагодува на pH вредностана кожата.