COSRX Acne Pimple Master Patch

COSRX Acne Pimple Master Patch

330.00 ден

Продуктот го има на залиха!

Acne Pimple Master Patch се хидроколоидни лепенки кои ги извлекуваат акните на површина, ја заштитуваат раната од акна или проблематично подрачје од влошување и ја одржуваат влажноста на кожата за да спречи понатамошно воспалување.

Клучни карактеристики:

  • Eфикасно ги извлекува нечистотиите и создава влажна средина, што го прави побрз процесот на заздравување на акните
  • Заштита на проблематичните области
  • Лепенките делуваат како заштитна бариера против бактериите, спречувајќи секундарна инфекција.
  • Интензивно заздравување на акните преку ноќ
  • Силно се прилепуваат на кожата и прават магија со вадење нечистотии на површина и намалување на црвенилото.

Начин на употреба:

  • По чистење на лицето, извадете лепенка со соодветна големина и покријте ја акната. Променете ја лепенката кога ќе стане бела.

Состав: Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane